Juz Ci przestawilem wystarczajaco duzo argumentow.kazdego haxa mozna jakos konfigurowac, a to ze waldek jest poprostu wiekowo mlodszy to nie zaden argument
Sory, ale nie do konca rozumiem pierwsze pytanie.. czy sie porusza za przeciwnikiem? A do czego innego ma sluzyc aimbot? Co do samej "legitnosci", lepszego cheata nie ma w tym momencie pod tym wzgledem. Nie bez powodu DUZA liczba ludzi z master ligi / FPL-C to typki z LC.jak wyglada ten aim w praktyce, czy czit prowadzi celownik za przeciwnikiem jak sie porusza? chodzi mi o legitność tego programu, mozecie powiedziec mi cos wiecej?
No tak, oczywiscie ze prowadzi. Po to aimbot istnieje przeciez.. Jaki sens ma aimbot, ktory nie prowadzi celownika za przeciwnikiem?słabo rozumiem angielski niestety
chodzi mi o to czy jak wale serie z pistoletu czy full auto na przyklad to czy czit prowadzi celownik za przeciwnikiem bo tak czesto jest w aimie
Nic na demku nie widac. Jimster jako jeden z bardzo niewielu napisal cheat, ktorego (dobrze skonfigurowanego) golym okiem nigdy nie zobaczysz - nawet na 128tick. Myslisz, ze ziomeczki w FPL-C grali by sobie spokojnie miesiacami, jesli cokolwiek by bylo widac na demku? W FPL-C admini ogladaja praktycznie kazda Twoja gre. Granie z glowa + LC to zabojcza kombinacja.No ale to widac na demku przeciez jak aimbot prowadzi rowno za przeciwnikiem celownik, czy ta konfiguracja jest trudna? Chcialbym odrazu grac legit a nie bawic sie jakis czas z ustawieniami.
1. Sama nazwa tlumaczy wszystko. Non-league, czyli nie dla lig typu esl, cevo itp. Non league nie wspolpracuje ze wszystkim co ma wlasnego clienta (cevo,esl,esea itp). Dziala na faceit.dziekuje ci za wypowiedzi, troche mnie oświeciłes
ostatnie dwa pytania:
1. czy ta wersja multi hacka non league rozni sie od tej do lig tylko tym ze ta druga jest nie wykrywalna dla wszystkiego, czy opcjami jakimis i mozliwoscia konfiguracji tez sie różnia te dwie wersje?
2. czy w multi hacku jest esp?
Tak, obydwie wersje są takie same, różnią się tylko wykrywalnością na ligach.ale chodzi mi czy maja takie same opcje i konfigurowac mozna obydwa tak samo? @VladimirPutin