Nic na demku nie widac. Jimster jako jeden z bardzo niewielu napisal cheat, ktorego (dobrze skonfigurowanego) golym okiem nigdy nie zobaczysz - nawet na 128tick. Myslisz, ze ziomeczki w FPL-C grali by sobie spokojnie miesiacami, jesli cokolwiek by bylo widac na demku? W FPL-C admini ogladaja praktycznie kazda Twoja gre. Granie z glowa + LC to zabojcza kombinacja.
Konfiguracja jest trudna, nie ma co owijac w bawelne. Niektorzy pare dni szukaja odpowiednich ustawien. Jednak gdy sie ustawi cheat poprawnie to wierz mi lub nie, lepszego nie ma. Na forum jest od ch*ja tematow z konfiguracjami. Ludzie tez bardzo chetnie pomagaja, co jest duzym plusem tego forum.
Ale trudna konfiguracja ma tez swoje zalety. Sam aimbot ma okolo 100(?) komend konfiguarcji. Jesli wszystko dobrze ustawisz to wierz mi, reszta aimbotow dostepnych na rynku umywa sie.
Pamietam nawet jak gralismy razem z
@ToX "hvh" na plebs z a*mw*re i inte*w*bz. Chlopaki sie krecily na spinie a i tak dostawali oklep od ToXa. Nie chwale sie tutaj sama wygrana na HvH ale tym, ze LC nie ma rage settow (dlatego tez nazywa sie League Cheats), a mimo to dostali soczysty wpierdol. To taki skrot jaki w rzeczywistosci ten aimbot jest.
Masz hajs to polecam. Przeskok z waldka (jesli uzywasz) na LC to bedzie jak przesiadka z fiata do ferari.