LC 2.0 CSGO cheat launched!

Jimster480

Triple OG Founder OG
Founder & Developer
Administrator
Joined
Apr 11, 2011
Messages
3,414
Reaction score
1,569
Points
133
Swag Level :
2
Hey all,

With the recent CS:GO updates actually causing things in the cheat to break... LC2.0 was launched a bit early.

So not EVERYTHING that I wanted to be in the 2.0 launch is in here...

But this is what I DID fit into the launch:

Improved Autoshoot (autoshoot 2) - For Legit Autoshoot without random spray
Improved Supersmooth (won&'t ever shake even on still targets)
Entity ESP with Bomb Carrier and Planted Bomb Detection
Armor ESP - Shows the Armor Points on Players
NoHop Aimbot Feature - One Target per press of the Aimkey
Aimtime Aimbot Feature - Only aim for a specific amount of time (in ms)
Slight Aimbot Optimization for higher FPS
TotalBones - Multibone Aimbot setup (allowing any number of bones, and not restricted to 3 like the current system)
Flash Reduction - Flashbang effects can be reduced from 10% - 100%
SuperSmooth, RcsFOV, NoHop, AimTime all added to weapon configs
Improved Cheat Encryption System
Misc Loader Improvements & Bug Fix
Tweak to Runtime Polymorphic system
New Build Client - Updated to look more modern
Loader Option for Loader Option "Config" file.
CDN Auth System - No more Auth Downtime (at-least there should not be).
Auth SSL Encryption

Fixed WeaponConfigs - Since CS:GO Update (Yesterday)
Fixed RCS - Since CS:GO Update (Today)

All builds are on the Updater.
Download them the same way you would any other version.

New Config by @danno
New User Guide will be Uploaded tomorrow by @FaTaN
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: 4 users

Jimster480

Triple OG Founder OG
Founder & Developer
Administrator
Joined
Apr 11, 2011
Messages
3,414
Reaction score
1,569
Points
133
Swag Level :
2
ESP is off?
What?
Check and see if you are using neww2s.
 
Last edited by a moderator:

Thing

Global Elite
Eligible for Pro League Beta
Joined
Oct 24, 2014
Messages
417
Reaction score
40
Points
38
Swag Level :
96

mezz1337

Silver Elite Master
Joined
Aug 30, 2015
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Swag Level :
2143
Is it possible to place main menu in game to a different place? in my resolution menu of the cheat is cut in the middle of it i guess, and cant see half of the options in menu
 

albert

L33T H4KR
Joined
Dec 14, 2014
Messages
2,261
Reaction score
299
Points
93
Swag Level :
337
Is it possible to place main menu in game to a different place? in my resolution menu of the cheat is cut in the middle of it i guess, and cant see half of the options in menu
Disp=
Dispx=
Dispy=

Think about it like this:
 
  • Like
Reactions: 1 user

mezz1337

Silver Elite Master
Joined
Aug 30, 2015
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Swag Level :
2143
Thanks! And maybe you know why when i turn mat_queue_mode 2 my ESP is Blinking? like for 0.5s its disappearing every 5s
 

albert

L33T H4KR
Joined
Dec 14, 2014
Messages
2,261
Reaction score
299
Points
93
Swag Level :
337
Thanks! And maybe you know why when i turn mat_queue_mode 2 my ESP is Blinking? like for 0.5s its disappearing every 5s
Use neww2s=1 in settings.ini

Mat_queue_mode 2 is multicore rendering enabled, it can cause the RCS to be bad and cause the game to crash.
 
  • Like
Reactions: 1 user

matt

Silver Elite Master
Joined
Nov 15, 2014
Messages
37
Reaction score
1
Points
18
Swag Level :
172
great job..update works, keep up the good work!
 

Envo

Master Guardian II
Eligible for Pro League Beta
Joined
Feb 9, 2015
Messages
81
Reaction score
8
Points
18
Swag Level :
919
Sounds great Jimster. I am going to have to buy LC again soon lol
 

gregdepo

Master Guardian
Eligible for Pro League Beta
Joined
Jun 20, 2015
Messages
71
Reaction score
7
Points
18
Swag Level :
1652
I got everytime game crash, I use newws=1, multicore enabled and Mat_queue_mode 2. And I got crash... why?
 

albert

L33T H4KR
Joined
Dec 14, 2014
Messages
2,261
Reaction score
299
Points
93
Swag Level :
337
I got everytime game crash, I use newws=1, multicore enabled and Mat_queue_mode 2. And I got crash... why?
Your GFX is probably older than 7xx, so that's probably why.
Just disable multicore, neww2s=0 and -threads 1 in launch options?.

Also this is NOT a support thread, open a ticket or open a new thread in the CS:GO Section for further assistance.
 

Jimster480

Triple OG Founder OG
Founder & Developer
Administrator
Joined
Apr 11, 2011
Messages
3,414
Reaction score
1,569
Points
133
Swag Level :
2
If you are using the esp only version @gregdepo then you can also use nobones=1

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
 
Joined
Sep 28, 2015
Messages
3
Reaction score
2
Points
13
Swag Level :
2518
[PL] Bardzo dobry czit dla tych co chcą dobić swoją wymarzoną range w CS:GO !. Polecam Serdecznie bardzo mila obsluga i nowych Kupujacych!
 

Jimster480

Triple OG Founder OG
Founder & Developer
Administrator
Joined
Apr 11, 2011
Messages
3,414
Reaction score
1,569
Points
133
Swag Level :
2
[PL] Bardzo dobry czit dla tych co chcą dobić swoją wymarzoną range w CS:GO !. Polecam Serdecznie bardzo mila obsluga i nowych Kupujacych!
Please use English on main forum topics, thanks!

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
 
Joined
Sep 28, 2015
Messages
3
Reaction score
2
Points
13
Swag Level :
2518
Jimster480 :I'm only wrote reviews for Polish merchants.
 
  • Like
Reactions: 1 user

kiGma

Newbie
Joined
Aug 23, 2015
Messages
10
Reaction score
1
Points
3
Swag Level :
2088
I remained in subscription?
 

Jimster480

Triple OG Founder OG
Founder & Developer
Administrator
Joined
Apr 11, 2011
Messages
3,414
Reaction score
1,569
Points
133
Swag Level :
2