Czesc , używam cheata od 2 tygodni ponad , używałem wiele innych haxow moja ogolna opinia jest bardzo słaba ale to tylko ogólna. Robilem cfg bardzo dlugi czas ale to bez roznicy zaraz napisze szczegóły
Aimbot 1/10 = płacąc tyle za haxa to wymagam aby aimbot dobrze działał ostatnio testując na aim mapkach i kick back'u przy 4.95 fov bone 6 , sens 2.0 w grze 400 dpi klikając aim key'a lockuje się on obok głowy wiec tak.Inne osoby oceniaja 10/10 nie wiem za co , pistolety działają troche lepiej niestety , też potrafią sie zlockować obok głowy i wywalając 10 strzałow nic nie trafie
RCS 4/10= rcs podobnie jak aimbot potrafie wystrzelać 20 pociskow z ak czy tam z m4. i nic nie trafic , nie raz wejdzie łeb to zabije ,
oglądałem wiele osób jak graja na tym hax'ie potrafia sprayować z wielkich odległosci i na spokojnie zabijać . Niestety u mnie to tak nie dziala mam probemy ze średniej odleglosci np . Cashe main , siatka
ESP wizuale = 5/10 bugujące sie dlights , pokazujące na różnych randomowych texturach kolory.Brak podswietlenia postaci wroga(chodzi mi o całą texture gracza) reszta jest ok
(Na ustawieniach tox'a gra sie bardzo dobrze ale niestety hs rate jest 75-100% więc ban gwarantowany na ow pewnie )
Opinia opisuje tylko moje odczucie po pewnym czasie używania Cheata.
Jeśli nadal będzie tak to wszystko działać to nie wykupie następnej subyskrybucji .
Prosze o nie pisanie chamskich i bez sensownych komentarzy każdy ma prawo do własnej oceny . Pozdrawiam