LAN Anti-Cheat ?

Status
Not open for further replies.

LC1337

Global Elite
Eligible for Pro League Beta
Joined
Oct 3, 2016
Messages
617
Reaction score
77
Points
38
Swag Level :
8252
Hey was wondering how could I know if a LAN use a specific AC ?
Like a client/AC not supported by LC.

Thanks :)
 

Heraxion

Global Elite
Eligible for Pro League Beta
Joined
Dec 1, 2016
Messages
426
Reaction score
106
Points
53
Swag Level :
9261
If you going to smaller lans, they probly have rules on their homepage telling you if they gonna use AC or not.
 
  • Like
Reactions: Slashy Ashy

KRM8

LEM
Eligible for Pro League Beta
Joined
Sep 15, 2016
Messages
328
Reaction score
30
Points
38
Swag Level :
7841
LAN Website, However you cant really go asking "what AC do we have to use" From my experience no AC. But things may have changed now.
 

LC1337

Global Elite
Eligible for Pro League Beta
Joined
Oct 3, 2016
Messages
617
Reaction score
77
Points
38
Swag Level :
8252
Thats a big lan im gonna check that


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 

Aaron

Also better than Jimster
Administrator
Joined
May 7, 2016
Messages
3,902
Reaction score
534
Points
133
Swag Level :
6085
Age
22
Most use server side anticheats, they'll let you know if it needs a client/
 

LC1337

Global Elite
Eligible for Pro League Beta
Joined
Oct 3, 2016
Messages
617
Reaction score
77
Points
38
Swag Level :
8252
Most use server side anticheats, they'll let you know if it needs a client/
If they use a good AntiCheat/Client I'll have to download something on my computer anyways right ?
 

Aaron

Also better than Jimster
Administrator
Joined
May 7, 2016
Messages
3,902
Reaction score
534
Points
133
Swag Level :
6085
Age
22
If they use a good AntiCheat/Client I'll have to download something on my computer anyways right ?
If it's a client, then probably, if it's torunament supplied computers then they'd probably have it installed but you'd obviously know at that point. If they just make you use a web anticheat then it'll just be SMAC and you can cheat so long as you don't Bhop and Trigger with 0ms delay lol.
 

LC1337

Global Elite
Eligible for Pro League Beta
Joined
Oct 3, 2016
Messages
617
Reaction score
77
Points
38
Swag Level :
8252
If it's a client, then probably, if it's torunament supplied computers then they'd probably have it installed but you'd obviously know at that point. If they just make you use a web anticheat then it'll just be SMAC and you can cheat so long as you don't Bhop and Trigger with 0ms delay lol.
Yeah that's a BYOC lan, hope it will be SMAC !
 

FD^GoD

Ex Helper
Joined
Aug 20, 2016
Messages
6,851
Reaction score
938
Points
133
Swag Level :
7417
If they will using ESEA LAN anticheat than you are RIP with cheats :D
 

baronkp

DMG
Joined
Nov 21, 2015
Messages
138
Reaction score
11
Points
28
Swag Level :
3237
If they will using ESEA LAN anticheat than you are RIP with cheats :D
Im gonna throw this one out, all though im not supposed too. But the ESEA lan-client, isn't a thing. Its a serverside AC. Its just not public knowlegde. And Its probably SMAC..
 

SwaggyBacon

Global Elite
VIP
Eligible for Pro League Beta
Joined
Jul 13, 2016
Messages
646
Reaction score
49
Points
48
Swag Level :
6899
Im gonna throw this one out, all though im not supposed too. But the ESEA lan-client, isn't a thing. Its a serverside AC. Its just not public knowlegde. And Its probably SMAC..
How'd you find this out? I'm assuming you've been to an ESEA lan?
 

baronkp

DMG
Joined
Nov 21, 2015
Messages
138
Reaction score
11
Points
28
Swag Level :
3237
How'd you find this out? I'm assuming you've been to an ESEA lan?
Ive been to 3, all non-byoc of course, staged aswell. None of them required any sort of client - we only joined the server. On the other hand i know ESEA, said they would rent out their AC, but a few weeks ago one of my friends, asked me to get him in contact with one of the head admins regarding this matter. But apparently they didnt want to rent out their non-existing AC.
 

xans

TRASH
Administrator
Joined
Jun 26, 2017
Messages
1,796
Reaction score
347
Points
103
Swag Level :
16692
Ive been to 3, all non-byoc of course, staged aswell. None of them required any sort of client - we only joined the server. On the other hand i know ESEA, said they would rent out their AC, but a few weeks ago one of my friends, asked me to get him in contact with one of the head admins regarding this matter. But apparently they didnt want to rent out their non-existing AC.
I'm really a fan, having balls to go on LANS and earn money using LC, this is just marvelous.
 

baronkp

DMG
Joined
Nov 21, 2015
Messages
138
Reaction score
11
Points
28
Swag Level :
3237
I'm really a fan, having balls to go on LANS and earn money using LC, this is just marvelous.
LC is the reason im getting paid for playing wixSanic
 

xans

TRASH
Administrator
Joined
Jun 26, 2017
Messages
1,796
Reaction score
347
Points
103
Swag Level :
16692
LC is the reason im getting paid for playing wixSanic
I really wonder if any professional from tier 1 or tier 2 teams use LC at all.
 

FD^GoD

Ex Helper
Joined
Aug 20, 2016
Messages
6,851
Reaction score
938
Points
133
Swag Level :
7417
Im gonna throw this one out, all though im not supposed too. But the ESEA lan-client, isn't a thing. Its a serverside AC. Its just not public knowlegde. And Its probably SMAC..
Are you sure? is not any client on player site?
 

LC1337

Global Elite
Eligible for Pro League Beta
Joined
Oct 3, 2016
Messages
617
Reaction score
77
Points
38
Swag Level :
8252
Ive been to 3, all non-byoc of course, staged aswell. None of them required any sort of client - we only joined the server. On the other hand i know ESEA, said they would rent out their AC, but a few weeks ago one of my friends, asked me to get him in contact with one of the head admins regarding this matter. But apparently they didnt want to rent out their non-existing AC.
So is it a lie that they have an amazing AC for LANs ? Or that just mean they have an amazing AC but on serverside ? But in both ways i'm fucked right ? lol
 

baronkp

DMG
Joined
Nov 21, 2015
Messages
138
Reaction score
11
Points
28
Swag Level :
3237
I really wonder if any professional from tier 1 or tier 2 teams use LC at all.
Not sure about tier1, they have some freelance code. But positive alot tier2, is cheating and some might be LC users.

Are you sure? is not any client on player site?
Regarding the lan anti-cheat, Its a hoax. Or simply haven't been used on either of 3 lans Ive been to, that announced it.

So is it a lie that they have an amazing AC for LANs ? Or that just mean they have an amazing AC but on serverside ? But in both ways i'm fucked right ? lol
It wont be a problem if they use it, its server side. Just avoid trigger and pixel to be sure. But if the prize pool is under 20.000$ i wouldnt even be worried about AC.
 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)