CSGO Update - 10/20/15

Jimster480

Triple OG Founder OG
Founder & Developer
Administrator
Joined
Apr 11, 2011
Messages
3,254
Reaction score
1,491
Points
133
Swag Level :
2
Hey all,
CS:GO updated a couple hours ago and broke the Cheats structural offsets again....

New versions are out now on the updater (should be live by the time you read this).

New changes include:

New "Pistolhp" group (High power pistols):
Dualies
Five-Seven
Tec-9
CZ75-Auto

New "RandomAim" Feature - 1-5 Value, adjusts your aim per time you press the aimkey (more legit aimbot @ the cost of a bit of accuracy). You won't always aim at the same place, so its more humanized as far as its locations. This is also in weaponconfigs

AutoShoot now in weaponconfig settings

All Offsets updated for new Game editions.

Bug for Auth Messages should be fixed (Should show case-based messages instead of just Auth Failed).

Happy Cheating!!
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: 1 users

cfjuniorcf

Silver II
Joined
Sep 19, 2015
Messages
27
Reaction score
2
Points
3
Swag Level :
2348
keep getting auth error when i try to download the new dll or full hack.
 

albert

L33T H4KR
Joined
Dec 14, 2014
Messages
2,261
Reaction score
299
Points
93
Swag Level :
337
keep getting auth error when i try to download the new dll or full hack.
Make sure your sub is still active, that you're selecting the right package and that you are using the correct login.
 

cfjuniorcf

Silver II
Joined
Sep 19, 2015
Messages
27
Reaction score
2
Points
3
Swag Level :
2348
i am, could be that my sub was up today, i'll double check. thanks fatan.
 

cfjuniorcf

Silver II
Joined
Sep 19, 2015
Messages
27
Reaction score
2
Points
3
Swag Level :
2348
i'm still listed as VIP so i don't know.
 

albert

L33T H4KR
Joined
Dec 14, 2014
Messages
2,261
Reaction score
299
Points
93
Swag Level :
337
Because VIP's is manually managed and there is some delay on it.
 

Thing

Global Elite
Eligible for Pro League Beta
Joined
Oct 24, 2014
Messages
417
Reaction score
40
Points
38
Swag Level :
96
Nice thanks for update
 

buckstone

Newbie
Joined
Oct 19, 2015
Messages
5
Reaction score
0
Points
1
Swag Level :
2916
Can't get aimbot + autshoot to work (it is neither aiming nor triggerbotting), after it working last night perfectly...

What exactly is the difference between aimkey and aimbutton? Had aimkey=4 and it was working last night with my mouse button 4, but it doesnt work with any button now

aimbot=1
index=0
weaponconfig=1
weaponaimkey=4
totalbones=3
cleandraw=1
smoothaim=5.00
multibone=1
bone=5
bone1=6
bone2=5
aimheight=0
aimright=0
fov=2.50
teamaim=1
aimdraw=0
aimkey=4
aimbutton=5
vischeck=1
aimclose=2
cdelta=3.00
shoot=1
rcsfov=60
aimtime=1075.00
recoil=1.00
recoilx=1.00
recoilkey=1
recoiltype=4
nohop=0

; [TRIGGERBOT]
triggerbot=1
triggerdelay=0
triggerkey=4
triggerfov=0.00
triggerbones=0
stickyaim=0
triggerdraw=0
triggerbutton=4
triggerbone=4
triggerbone0=4
triggerbone1=5
triggerbone2=6
triggerbone3=0
triggerbone4=1
triggerbone5=2
triggerbone6=3
triggerbone7=8
triggerbone8=35
 

buckstone

Newbie
Joined
Oct 19, 2015
Messages
5
Reaction score
0
Points
1
Swag Level :
2916
Played around with this for an hour, can't get aiming , autoshoot and trigger to work with any key. ESP does work however.

Also no longer stable with -threads 4 and neww2s=2.....
 

jjbb

Silver I
Joined
Feb 4, 2015
Messages
19
Reaction score
0
Points
11
Swag Level :
888
pistolhp_aimbot=1
pistolhp_triggerbot=1
pistolhp_bone=6
pistolhp_bone1=5
pistolhp_bone2=4
pistolhp_bone3=3
pistolhp_bone4=2
pistolhp_smoothaim=5.00
pistolhp_fov=3.00
pistolhp_multibone=1
pistolhp_aimheight=1
pistolhp_aimright=1
pistolhp_aimkey=3
pistolhp_recoil=1.00
pistolhp_recoilx=1.00
pistolhp_triggerbones=3
pistolhp_crosshair=1
pistolhp_supersmooth=8
pistolhp_rcsfov=35
pistolhp_nohop=0
pistolhp_aimtime=0.00
pistolhp_shoot=0
pistolhp_randomspot=3

are the only new settings in the settings.ini ....
 

buckstone

Newbie
Joined
Oct 19, 2015
Messages
5
Reaction score
0
Points
1
Swag Level :
2916
:( those don't appear in my settings.ini.. guess will try a new clean install.

Thanks!
 

jjbb

Silver I
Joined
Feb 4, 2015
Messages
19
Reaction score
0
Points
11
Swag Level :
888
also

pistol_aimbot=0
sniper_aimbot=0
pistolhp_aimbot=0

dont work - aimbot is still on

getting sick of bug testing
 

albert

L33T H4KR
Joined
Dec 14, 2014
Messages
2,261
Reaction score
299
Points
93
Swag Level :
337
Try to reload and make sure that rawinput is off.
@jjbb Check your settings.ini one by one, your weapon aimkey is on mouse3, replace all aimkey=1's with aimkey=4 or use weaponaimkey=0
Jimster480 is sleeping, he'll take a look at it when he wakes up.
 

jjbb

Silver I
Joined
Feb 4, 2015
Messages
19
Reaction score
0
Points
11
Swag Level :
888
Try to reload and make sure that rawinput is off.
@jjbb Check your settings.ini one by one, your weapon aimkey is on mouse3, replace all aimkey=1's with aimkey=4 or use weaponaimkey=0
Jimster480 is sleeping, he'll take a look at it when he wakes up.
my settings.ini are copied from my old one