csgo is stuck at 20-30fps

Status
Not open for further replies.

Rucket

Silver Elite Master
Eligible for Pro League Beta
Joined
Feb 10, 2017
Messages
33
Reaction score
1
Points
18
Swag Level :
10972
Hi can some one help me out. My game is stuck at 20-30fps unless I'm using fullscreen windowed which limits you to 1920x1080 but I play on 1280x960. This has nothing to do with leaguecheats as it happens no matter if its injected or not. Yes I have xbox dvr disabled. Any help would be greatly appreciated, thanks!
 

xans

TRASH
Administrator
VIP
Joined
Jun 26, 2017
Messages
1,765
Reaction score
341
Points
103
Swag Level :
16692
Are you using Multicore Rendering ON or OFF?
 

Rucket

Silver Elite Master
Eligible for Pro League Beta
Joined
Feb 10, 2017
Messages
33
Reaction score
1
Points
18
Swag Level :
10972
disabled, but I've tried it with both and nothing changes. :(
 

xans

TRASH
Administrator
VIP
Joined
Jun 26, 2017
Messages
1,765
Reaction score
341
Points
103
Swag Level :
16692
Hmmm, do you use any startup options on csgo?
 

Rucket

Silver Elite Master
Eligible for Pro League Beta
Joined
Feb 10, 2017
Messages
33
Reaction score
1
Points
18
Swag Level :
10972

xans

TRASH
Administrator
VIP
Joined
Jun 26, 2017
Messages
1,765
Reaction score
341
Points
103
Swag Level :
16692
Its weird, what GPU do you have?
 

Rucket

Silver Elite Master
Eligible for Pro League Beta
Joined
Feb 10, 2017
Messages
33
Reaction score
1
Points
18
Swag Level :
10972
--- (EDIT: Please use the edit button) ---
I have it set at fps_max 999. I'm not a fucking idiot ok.
 

Resolved

ex Trusted
VIP
Eligible for Pro League Beta
Joined
Jun 10, 2017
Messages
912
Reaction score
137
Points
53
Swag Level :
16129
--- (EDIT: Please use the edit button) ---
I have it set at fps_max 999. I'm not a fucking idiot ok.
Ghee
I cant see any way of fixing this
Hmmm if you want I could take a visual crack at this.
Add me on discord: Resolved#3152
Ill be able to assist you in about 2 hours
 

Rucket

Silver Elite Master
Eligible for Pro League Beta
Joined
Feb 10, 2017
Messages
33
Reaction score
1
Points
18
Swag Level :
10972
I'm gonna try and change my drivers first but if that doesn't work I'll hit you up. Thanks.
--- (EDIT: Please use the edit button) ---
and updating my gpu drivers didn't work... I've added you on disc. Thanks a bunch btw.
 

Beserker

Silver Elite Master
Eligible for Pro League Beta
Joined
Feb 16, 2018
Messages
38
Reaction score
2
Points
18
Swag Level :
23860
Try updating your drivers.
 

vacisdisabled

Newbie
Joined
Mar 11, 2018
Messages
3
Reaction score
0
Points
1
Swag Level :
32693
if you want to still play fullscreen windowed with 1280x960 download hrc and you can change ur resolution with one key and it will work
 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)