Configs help

df294590

Newbie
VIP
Joined
Sep 8, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Points
1
Swag Level :
35887
I need help with all the configs I tried out were very strong. I needed one that could not make sense of aimbot. 1024x728. and if someone could explain to me what is the raw input I would be grateful
 

spy0x

LE
DiveDeep
Joined
Sep 27, 2016
Messages
241
Reaction score
49
Points
38
Swag Level :
8111
I need help with all the configs I tried out were very strong. I needed one that could not make sense of aimbot. 1024x728. and if someone could explain to me what is the raw input I would be grateful
Just saying this for 2000+ time, use wiki and setup perfect config for yourself. Reading and learning is the most important skill in your entire life dude.
 
  • Like
Reactions: 1 users

Extriisive

Newbie
VIP
Joined
Sep 12, 2019
Messages
5
Reaction score
0
Points
1
Swag Level :
35925
Read the troubleshooting wiki I was having the same issues as you and it helped me out solved the issues.
 

Aaron

Also better than Jimster
Administrator
Joined
May 7, 2016
Messages
3,937
Reaction score
548
Points
133
Swag Level :
6085
Age
22
Read the troubleshooting wiki I was having the same issues as you and it helped me out solved the issues.
If you had the same problem and resolved it, why not just tell him the fix?
 

Extriisive

Newbie
VIP
Joined
Sep 12, 2019
Messages
5
Reaction score
0
Points
1
Swag Level :
35925
Idk what I did that solved it, it was a week ago or so can't remember exactly what I did. Otherwise, I would've told him what to do to solve it.
 

Resolved

ex Trusted
VIP
Eligible for Pro League Beta
Joined
Jun 10, 2017
Messages
1,075
Reaction score
167
Points
73
Swag Level :
16129
I need help with all the configs I tried out were very strong. I needed one that could not make sense of aimbot. 1024x728. and if someone could explain to me what is the raw input I would be grateful
Contact me on discord
Resolved#3152
 

Vazk3

Silver II
VIP
Joined
Feb 16, 2019
Messages
26
Reaction score
4
Points
3
Swag Level :
32570
I would first ensure, that you do sv_infinite_ammo 2 in consol for csgo when you are testing and configuring the cheat, because if you don,t, you may experience aim locks. This has to do with the way the cheat manages ammo. Before you freak out thinking the config is too strong, try that first :)
I had the same feeling when I first started.